Praktische informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie over de administratieve formaliteiten en de facturatie. U kunt ons ook suggesties sturen, contact opnemen met de laboratoria en de wettelijke informatie en de informatie over de gegevensbescherming zien.

Breng naar het bloedafnamecentrum steeds de volgende documenten mee: De analyseaanvraag van uw arts Uw identiteitskaart Een ziekenfondsklever op uw naam

Facturatie laboratoriumgeneeskunde Uw ziekenfonds betaalt een groot deel van de analysekosten terug. Meestal dient de patiënt echter ook nog remgeld te betalen  –  dat varieert naargelang de analyses die werden voorgeschreven. Indien bepaalde analyses niet worden terugbetaald door de ziekteverzekering, zullen ze u worden gefactureerd bovenop het remgeld. De factuur wordt per post verstuurd. 

Gelieve voor suggesties of klachten het formulier in te vullen:

Betaal voor uw laboratorium factuur online: de betaling verloopt vlot en makkelijk. De betaling is veilig en verloopt via Stripe een beveiligde website PCI graad 1, de hoogste graad van beveiliging. Op geen enkel ogenblik hebben wij toegang tot uw bankkaart: de betaling wordt uitgevoerd door de beveiligde website van derden. 

Onze laboratoria en teams staan tot uw dienst

WETTELIJKE INFORMATIE SYNLAB Belgium SRL Avenue Alexander Fleming, 3 - 6220 Heppignies Telefoon : (067) 89 54 32  Deontologische code orde van geneesheren : ordomedic.be 

SYNLAB Belgium SRL | Avenue Alexander Fleming, 3 - 6220 Heppignies | Téléphone : (067) 89 54 32 | TVA: BE 0453 111 546

 

Credits